Followers

Sedarlah Wahai Bangsa Melayu Kita !!!!

Siapa Bumiputera lebih-lebih orang melayu wajib tonton video ini sampai habis....
Fikirlah dengan tenang....
Bertindaklah....
Jangan pandai bercakap, mengeluh, mengata orang lain, cemburu@iri hati dan juga berserah semuanya pada takdir.
Bersama-sama kita memajukan dan mengubah cara orang kita....
PoKCik teramat sayang akan bangsa kita......
Selamat meno
nton dan berfikir........
kalau rajin share-share lah......
P/S : video ini PokCIk jumpa di facebook...tak salah jika kongsi benda yang betul. Semoga ia dapat membantu kita yang jauh ketinggalan dari segi mental dan pemikiran. terima kasih kepada Shah Sovi kerana create video ini.
Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
dayana yana
admin
March 5, 2013 at 5:48 PM ×

lama tunggu.
gambarnyer tak kuar2 jg

Reply
avatar
March 5, 2013 at 9:26 PM ×

internet slow kot....Kat PokCik ok...tak per nanti PokCIk upload di Youtube....Video ini amat memberansangkan pemikiran kita

Reply
avatar
Thanks for your comment

PENAFIAN

Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian ilmu, informasi dan pengalaman sahaja. Segala perkhidmatan nasihat yang khusus dalam pelbagai bidang seperti perubatan, perniagaan, perundangan dan sebagainya, sila rujuk dengan pakar bertauliah dan berpengetahuan dalam bidang berkenaan.Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kerosakan dan kehilangan yang dialami hasil penggunaan informasi di blog ini. Tiada jaminan bahawa segala artikel di blog ini akan memberi hasil yang sama seperti yang dinyatakan.Kebanyakkan info semasa seperti berita yang dipaparkan adalah hasil sumber-sumber berita tempatan dan antarabangsa. Kebanyakan gambar-gambar yang dipaparkan di blog ini adalah sumber gambar dari Google, koleksi sendiri dan juga beberapa sumber yang dinyatakan jika sumber asal diketahui. Gambar-gambar dalam kategori umur 18 tahun ke atas yang dikongsi dalam blog ini adalah bertujuan untuk pembelajaran sahaja. Segala komen yang diberi oleh pembaca dihujung pen adalah tanggungjawab mereka sendiri jika terdapat sebarang kesalahan atau melanggar undang-undang negara. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap tindakan individu tersebut. Pembaca tidak dibenarkan mencetak segala benda dalam blog ini tanpa sebarang kebenaran.

Penafian ini mungkin akan berubah dari masa ke semasa.