• HIDUP BIARLAH BERBAKTI,WALAUPUN TIDAK DIPUJI

    Seksaan or Peluang


    Tak tahu nak cakap macam mana...
    Exam sem ini menyeksakan...
    dah lah susah..baca tak masuk kepala...
    Markah assingment ciput jer...
    Jadual Exam pulak ada 2 sesi..pagi petang...
    Pergh..seksa menunggu ooooo.....
    Pukul 10 nak tgu sampai pukul 2.30....
    Nak baca?...apa pun tak masuk kepala beb...satu pun tak lekat..stail pokcik tak leh nak push last minit dalam bab membaca ni..kalau dalam bab mengedit boleh lah jugak....
    Nak minum lepak kedai...
    Lagi lah boring..dah sorang-sorang...membe semua exam sabtu...yang datang exam semua pokcik tak penah tengok...
    Nak internet..dah muak dah...
    Nak lepak masjid...
    Dah macam tempat perkelahan dah...semak pale...
    Kata putusnya..
    Dok kat lorong bagunan exam tengok orang lalu lalang..
    Buat entry ini....
    What ever pokcik memang tak pandai berkawan sangat...
    Pokcik dah kurang bercakap.......
    Ada sebab yang pokcik ke paham..
    Makin tua ini makin sensetif.....
    Bila jadi macam ini hanya 2 pekara yang bermain difikiran...
    Seksaan: menunggu...
    Peluang : baca buku nak exam...
    Kesimpulan : benar cakap orang-orang tua..tak guna baca last minit..tak masuk apa pun.....
    Pening-pening

    0 comments:

     

    Meet The Author

    Experience

    About Me